Nisan 2013 LTK

2012 Kasım ayında düzenlenecek olan LTK yı yarım saat ile kaçıran kulübümüz izci gönüllüleri daha sonra açılacak LTK yı iple çekiyordu. Nisan ayında beklenilen haber geldiğinde tatlı bir telaş sardı herkesi. Kasım ayında karıştırılan yolu bu defa gitmeden üç dört kez üzerinden geçerek netleştirdiler. Haritalar hazırlandı cep telefonunda adres bulma programlarına ( Navigasyon) kamp alanı işaretlendi. ve yola çıkıldı.
Bahçelievler Belediyemizin tahsis ettiği servis aracı ile kamp alanına doğru hareket ettiler.  Son dakikalarda bir karışıklık gönüllülerimizi iyice heyecanlandırmıştı. Her ne kadar haritaları navigasyonları olsa da teknolojinin azizliğine uğradık diye düşünüyorlardı. Ali Lider: Kayıp mı olduk Salim Lider: İstanbulda da kaybolursak biz hiç yolumuzu bulamayız Ömer Lider: Abi atla kaldırımdan atla Şöför: Tabi tabi Erhan Lider: Ömer Liderim sakin ol Yolda kalmayalım Koro: Abi sağa dön sola dön hayır düz git olmadı yan git bilemedin bırak başkası gitsin sen sonra git. Söför: Abi yol gidiyor Ömer Lider: sen de git Uçta git abi bu sefer de yetişemezsek bırakalım biz bu işi Şöför :Sakin gençler yetirişiz Allahın izniyle Koro: okuyalım gençler okuyalım
Büyük heyecanın ardından kamp alanına dakikası dakikasına ulaşıldığında .  Obalar kuruldu kalınacak yerlere yerleşildi.
Keyifle geçen kamp neticesinde bir izci gönüllümüz haricinde tüm gönüllülerimiz kursu başarı ile tamamlayarak yardımcı lider oldular. Yurda ve dünyaya faydalı izciler yetiştirmelerini diliyoruz.